Павел Касабов
Павел Касабов
Управител на Виктория Хелп


Център за слуха Виктория Хелп е създаден през 2016 г. Мисията ни е да сме полезни на хората с увреждания и да намираме решения проблемите със слуха.

В нашите слухопротезни центрове клиентите получават безплатна консултация и изследване на слуха, както и възможност за изпробване на различни модели и класове слухови апарати от водещите производители Phonak , Oticon, Siemens. Възможността за избор и проба е от изключително значение за постигане на максимален ефект от слуховия апарат в съответствие с индивидуалните потребности и типа слухово намаление.
За хората с проблеми в опорно-двигателната система и лежащо болните сме осигурили избор от богата гама помощни средства, подходящи за различен тип и степен на увреждане.
Нашата мисия е да бъдем полезни на хората, които ни гласуват доверие, за да могат те да се почувстват максимално адаптирани към средата, в която живеят.

Заповядайте, нека опитаме да го постигнем заедно!


СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ЦЕНТРОВЕ ЗА СЛУХОПРОТЕЗИРАНЕ ВИКТОРИЯ ХЕЛП

В кабинета за слухопротезиране се извършват изследвания на слуха, отоскопия и отопластика, настройка и диагностика на слухови апарати. В изложбената зала за технически помощни средства ще имате възможност да разгледате и сравните различни модели, съоръжения и приспособления за хора с увреждания.
В специализираните центрове на „Виктория хелп“ ще ви посрещнат специалистите ни и ще намерят индивидуално решение за вас!

Спирки на градския транспорт :
ул. Опълченска – Тролей № 1,5, автобус № 60, 74
бул. Сливница – тролей № 6,7, автобус № 11, 309
бул. Христо Ботев – трамвай № 1,6,7, автобус № 74,85,285
ул. Пиротска – метростанция Опълченска, трамвай № 20,22,23